На Донеччині десантники знищили пʼять одиниць техніки окупантів

На Донеччині десантники знищили пʼять одиниць техніки окупантів

Бійці 46 аеромобільної бригади відбили ворожі атаки в районі Мар’їнки. Десантники знищили пʼять і пошкодили дві одиниці броньованої техніки росіян. Про це повідомляє пресслужба бригади.

Відомо, що окупанти пересувалися двома колонами. Одна складалася з п’яти одиниць техніки й намагалася пройти поблизу Мар’їнки.

До позицій 2 батальйону доїхало тільки дві. Три штуки красиво палали після "зустрічі" з цілим комплексом засобів ураження.

"Першими зустріли ворога наша артилерія, яка влучно відпрацювала і частково позбавила роботи наші підрозділи. До позицій нашого 2 батальйону доїхало тільки дві. Три штуки красиво палали й диміли після "зустрічі" з цілим комплексом засобів ураження", Друга колона з трьох одиниць атакувала через позиції 3 батальйону. Після завдання вогневого ураження силами підрозділів ПТРК і FPV-дронів дві "коробочки" окупантів відступили. Одна залишилася металевим кістяком на полі бою" - йдеться в повідомленні.

Варто зауважити. що десантники 46 бригади знищили дві одиниці бойових броньованих машин, дві МТЛБ і один БТР. Також було пошкоджено один танк і одну МТЛБ російських окупантів.

Нагадаємо, що катер берегової охорони США виявив російське судно в міжнародних водах біля Алеутських островів Аляски, але в межах економічної зони США.

Як повідомляли "Ми-Україна", український військовий самотужки знищив двох окупантів в Донецькій області

Головне