Двоє поранених та 25 пошкоджених будинків: в ОВА розповіли про наслідки обстрілів Херсонщини

Двоє поранених та 25 пошкоджених будинків: в ОВА розповіли про наслідки обстрілів Херсонщини

Окупанти минулої доби обстріляли 19 населених пунктів Херсонської області, включно з обласним центром. Двох людей поранено внаслідок ворожих атак, повідомив керівник місцевої ОВА Олександр Прокудін.

Противник відкривав вогонь по Комишанах, Білозерці, Станіславу, Бериславу, Зміївці, Степанівці, Зимівнику та інших містах та селах. Російські війська використовували артилерію та авіацію.

За добу внаслідок атак пошкоджено 25 житлових будинків, серед них - дві багатоповерхівки та 23 приватні будинки. Також постраждали господарчі споруди та приватні автомобілі.

"Через російську агресію дві людини дістали поранення", - розповів Прокудін. 

Голова Херсонської МВА Роман Мрочко уточнив, що Херсонську міську територіальну громаду противник обстріляв 10 разів. Пошкоджено щонайменше 16 приватних будинків, дві багатоповерхівки та два автомобілі.

За даними ОВА, під час російської нічної атаки дронами ППО на Херсонщині збила один "шахед". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни атакують прибережну зону Херсона, щоб повністю її знелюднити, - ОВА

Нагадаємо, у ніч на 21 жовтня росіяни знову атакували об'єкти критичної інфраструктури в Роменському районі Сумщини. В результаті авіаудару низка населених пунктів залишилася без електрики. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, другий вечір поспіль Кривий Ріг зазнав обстрілів балістичними ракетами. В результату ракетного удару 20 жовтня є постраждалий.

Головне