В Чернігові затримали чоловіків, які запустили феєрверк під час "повітряної тривоги" (фото)

В Чернігові затримали чоловіків, які запустили феєрверк під час

В Чернігові затримали чоловіків, які запустили феєрверк під час "повітряної тривоги". 

Про потужний вибух під час тривоги поліцейським повідомила місцева мешканка. На місці події патрульні швидко встановили квартиру, з якої запустили салют - під вікнами були виявлені рештки феєрверка.

"Всередині оселі були молодики, які відмовилися відчинити двері, тому було прийнято рішення про примусове відкриття дверей. За силової підтримки батальйону поліції особливого призначення "Чернігів" поліцейські провели невідкладний обшук в приміщенні", - розповіли в Нацполіції.

Правоохоронці вибили двері квартири і провели обшук. У ході обшуку поліцейські вилучили рештки запущеного феєрверка – зловмисники заховали його в туалеті, коли почули, що у двері стукає поліція.

Нагадаємо, Зеленський обговорив з прем'єром Канади посилення української ППО. Про це повідомив президент. 

Президент розповів, що першу міжнародну розмову в 2024-му провів з Джастіном Трюдо. Розповів йому про постійний російський терор та атаки "шахедів" надвечір перед Новим роком і в новорічну ніч.

Як писали "Ми-Україна" раніше, росіяни атакували Нікопольський район дронами-камікадзе. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

За його словами, окупанти спрямували на Нікополь та навколишні громади сім дронів. Також ворог "крив" артилерійським вогнем.

Головне