Зеленський обговорив з прем'єром Канади посилення української ППО

Зеленський обговорив з прем'єром Канади посилення української ППО

Зеленський обговорив з прем'єром Канади посилення української ППО. Про це повідомив президент. 

Президент розповів, що першу міжнародну розмову в 2024-му провів з Джастіном Трюдо. Розповів йому про постійний російський терор та атаки "шахедів" надвечір перед Новим роком і в новорічну ніч.

"Обговорили роботу над безпековими гарантіями, домовилися, що наші команди вже найближчим часом активізують двосторонній діалог для відповідної угоди... Вдячний і за запевнення, що наступного року допомога від Канади для України збережеться як у тому, що необхідне для нашої сили на полі бою, так і у фінансовій сфері", - додав Володимир Зеленський.

Президент та прем’єр обговорили і підготовку четвертої зустрічі радників, які працюють для реалізації Формули миру. За інформацією Володимира Зеленського, наступна зустріч відбудеться в середині січня в Давосі.

Нагадаємо, росіяни атакували Нікопольський район дронами-камікадзе. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

За його словами, окупанти спрямували на Нікополь та навколишні громади сім дронів. Також ворог "крив" артилерійським вогнем.

Як писали "Ми-Україна" раніше, невизнана Нагірно-Карабаська Республіка офіційно припинила своє існування. Такий указ підписав лідер НКР Самвел Шахраманян. 

Це відбулось відповідно до підписаного у вересні наказу.

Відповідний указ вийшов після блискавичної одноденної військової операції Баку, розпочатої 19 вересня, у результаті якої Азербайджан фактично повернув під свій контроль Нагірний Карабах.

Головне