Росіяни атакували Нікопольський район дронами-камікадзе

Росіяни атакували Нікопольський район дронами-камікадзе

Росіяни атакували Нікопольський район дронами-камікадзе. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

За його словами, окупанти спрямували на Нікополь та навколишні громади сім дронів. Також ворог "крив" артилерійським вогнем.

"Атакували окупанти і Криворіжжя. Вчинили артобстріл Зеленодольської громади. Пошкоджені лінії електропередач та інтернет-зв'язку. Тривають відновлювальні роботи. Головне, що цього разу – без втрат".

росія спрямувала сім дронів-камікадзе на Нікопольській район. Також ворог обстріляв артилерійським вогнем. Ударів було завдання бити по райцентру та Мирівській громаді.

Нагадаємо, на Київщині уламки дронів упали в кількох населених пунктах. Про це повідомив начальник ОВА Руслан Кравченко.

Є пошкоджені будинки.

Зафіксовано падіння уламків в декількох населених пунктах двох районів області. Пошкоджені чотири приватні будинки та чотири легкові автомобілі.

Як писали "Ми-Україна" раніше, рятувальники дістали з-під завалів тіло 40-річного чоловіка на місці удару "шахеда" по житловому будинку у Есманській громаді на Сумщині. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції у Сумській області.

За даними правоохоронців, крім двох жертв атаки є ще одна постраждала жінка. 

Головне