Росія не завжди має спроможності реалізувати те, що озвучує, - Павлюк

Росія не завжди має спроможності реалізувати те, що озвучує, - Павлюк

Заяви росії щодо деяких речей не означають, що вона має можливості це реалізувати. Про це заявив перший заступник міністра оборони України Олександр Павлюк.

"Росія робить все, щоб не програти. Ми робимо все, щоб виграти. Це йде звичайна війна, війна потенціалів. Потенціал росії, потенціал України разом з міжнародними партнерами. Те, що вона озвучує - це одне. А чи у неї є спроможності це реалізувати - це зовсім друге. За нашими даними - не все так просто. І по виробництву боєприпасів, і по оновленню техніки", - зазначив Павлюк.

Разом з тим він додав, що росія має кращу економіку, ніж Україна. Однак українські ВПК та економіка наразі активно розвиваються і нам є що протиставити окупантам.

"У неї (росії, - ред.) економіка, потенціал набагато більший. Але у нас є допомога наших партнерів, наша економіка, яка розвивається, наш ВПК, який нарощує свої спроможності. Я думаю, що ми переможемо. У нас варіантів немає", - наголосив заступник голови Міноборони.

Як повідомляли "Ми-Україна", заступник міністра оборони Олександр Павлюк заявив, що Україна робить усе можливе, щоб темпи мобілізації не збільшувалися. За його словами, наразі плани України щодо мобілізації залишаються без змін. Однак за потреби їх можуть переглянути.

Головне