На Гаїті вибухнув бензовоз: понад 20 людей загинули

На Гаїті вибухнув бензовоз: понад 20 людей загинули

На Гаїті внаслідок вибуху бензовоза загинули щонайменше 24 людини. Про це пише BBC.

За словами прем'єр-міністра Гаїті Гаррі Ковілла, ще десятки людей отримали серйозні поранення внаслідок вибуху, у деяких постраждалих опіки 80% тіла.

Варто зауважити, що трагедія сталася у суботу, 14 вересня, поблизу міста Мірагоан, розташованого приблизно за 100 км на захід від столиці країни міста Порт-о-Пренс.

Бензовоз зіткнувся з іншим автомобілем, після чого почало витікати пальне на дорогу. Вибух стався, коли люди поспішали зібрати розлите пальне.

Еммануель П'єр, голова Служби цивільного захисту Гаїті, повідомив, що початкова кількість загиблих у 16 осіб ​​була пізніше переглянута, коли поблизу місця вибуху були знайдені ще тіла.

Нагадаємо, що у Маріуполі в ніч проти 13 вересня пролунали вибухи через атаку ударних дронів. Попередньо, завдано удару по складу ракет для ППО окупаційних сил, і, ймовірно, постраждав персонал, що обслуговував ППО.

Як писали "Ми-Україна" раніше, місто Лейк-Чарльз у Луїзіані стало свідком знесення занедбаної 22-поверхової будівлі - так званої башти Герца (The Hertz Tower) - за допомогою контрольованого вибуху.

 

Головне