Легкоатлетка Магучіх переказала частину призових з Олімпіади "Янголам Азову"

Легкоатлетка Магучіх переказала частину призових з Олімпіади

Олімпійська чемпіонка 2024 року з легкої атлетики Ярослава Магучіх зробила щедрий внесок у розмірі 500 тисяч гривень на користь благодійної організації "Патронатна служба Янголи Азову". Про це повідомила голова патронатної служби "Янголи Азову" Олена Толкачова.

Це продовжує її традицію благодійності з призових коштів.

Олена Толкачова, керівник "Янголів Азову", поділилася цією новиною, висловивши приємне здивування та вдячність за несподіваний вечірній донат від видатної спортсменки. Вона подякувала від імені всієї команди, важкопоранених військових та їхніх сімей.

Пожертвувані кошти будуть спрямовані на лікування бійців з серйозними нейротравмами та черепно-мозковими ушкодженнями, які наразі проходять реабілітацію. Цей внесок Магучіх демонструє її постійну підтримку українських захисників та їхніх родин, навіть під час значних спортивних досягнень.

Такий вчинок підкреслює не лише спортивну майстерність Ярослави, але й її глибоку відданість справі допомоги співвітчизникам у складний для країни час.

Нагадаємо, у Харківській області минулої доби внаслідок російського обстрілу загинули двоє людей і ще 12 постраждали. Про це повідомив очільник Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов.

Як писали "Ми-Україна" раніше, під час нічної атаки 16 серпня російські війська запустили по Україні два безпілотники невстановленого типу, їх вдалося збити. Про це повідомив командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук.

Головне