Небезпека є кожен день, провокації росіян сьогодні можливі, - Ігнат

Небезпека є кожен день, провокації росіян сьогодні можливі, - Ігнат

Небезпека ракетного обстрілу по Україні у четвер, 24 серпня, залишається. Росії не потрібно багато часу, щоб підготувати удар.

Про це в ефірі телеканалу "Ми-Україна" заявив речник командування Повітряних сил України Юрій Ігнат.

"Можливо, будуть якісь провокації, а можливо і не будуть… Кожен день для нас є небезпека. Нікуди не діваються кораблі з Чорного моря, літаки стратегічної авіації чи безпілотники. Потрібно ворогу небагато часу, щоб підготувати удар", – зазначив він.

За його словами, сьогодні, як і в будь-який інший день, потрібно дотримуватись інструкцій військових адміністрацій та берегти себе.

Нагадаємо, про можливі ракетні удари росіян на День Незалежності попередив командувач Об’єднаних сил ЗСУ Сергій Наєв.

“Що можна очікувати від ворога, який веде війну проти України? Звісно, нахабних дій. Ми маємо розуміти, що захист власного життя та здоров’я є обов’язком кожного громадянина. Щоб у майбутньому, коли ми святкуватимемо перемогу, усі були живими та здоровими”, — наголосив Наєв.

Крім того, мер Києва Віталій Кличко заборонив проведення будь-яких масових заходів до Дня Незалежності, яке святкується 24 серпня.

“Оскільки, з міркувань безпеки, місто не планує масових заходів до Дня Незалежності України, видав окреме доручення заступникам голови КМДА, головам столичних райдержадміністрацій не допускати погодження проведення недержавних масових заходів релігійного, культурно-просвітницького, спортивного, видовищного та іншого характеру на території столиці 23 та 24 серпня”, – заявив мер столиці.

https://weukraine.tv/yak-rosiya-hotila-znyshhyty-ukrayinsku-nezalezhnist/

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, від атаки по Дніпру постраждало сім людей.

Головне