АРМА забрало з управління "Нафтогазу" АЗС Glusco, яку пов'язують з Медведчуком

АРМА забрало з управління

Національне агентство з розшуку та менедженту активів, одержаних корупційним шляхом, розірвало договір управління арештованою мережею АЗС Glusco з ТОВ "Нафтогаз Ойл Трейдинг".

Про це повідомила пресслужба АРМА. Як зазначається, Агентство провело перевірки ефективності управління активами. АРМА встановило факти систематичного надання недостовірної інформації про доходи від управління активами. Це має негативний вплив на обсяг надходжень, які підлягають перерахуванню до державного бюджету.

Водночас було встановлено систематичне порушення управителем АЗС зобов'язання щодо строків подання звітності про результати управління активами.

"З огляду на викладене, АРМА повідомляє про припинення (розірвання) вказаних договорів з Управителем – товариством з обмеженою відповідальністю "Нафтогаз Ойл Трейдинг" з дня оприлюднення цього оголошення", – йдеться в повідомленні.

Також АРМА терміново повідомило Кабмін про необхідність визначення нового управителя мережі АЗС Glusco. Він буде здійснювати діяльність  в інтересах держави.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, Товариство з обмеженою відповідальністю “Газопостачальна компанія “Нафтогаз України” поінформувало про закінчення строку виконання ним функцій та обов’язків постачальника “останньої надії” (ПОН) з 22 липня цього року.

Найбільша в Україні нафто- та газодобувна компанія “Укрнафта” отримає більш як 100 АЗС російської “Татнафти”. За відповідне рішення виступила очільниця Агентства з розшуку та менеджменту активів (АРМА) Олена Дума.

Головне