ЗСУ просуваються на Бахмутському напрямку, - Сирський

ЗСУ просуваються на Бахмутському напрямку, - Сирський

Збройні сили України продовжують контрнаступ і просуваються на Бахмутському напрямку. Вони руйнують плани ворога також на Куп'янському та Лиманському напрямках.

Про це заявив командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський у Telegram-каналі Military Media Center.

"Увесь день працював в органах управління та військових частинах, які виконують завдання на найбільш активних ділянках фронту", - розповів командувач.

За словами Сирського, його робота була присвячена актуальним проблема збільшення темпів наступу. Також йшлося про перспективи подальших дій і вирішення питань, які заважають успішно виконати поставленні завдання.

Командувач Сухопутних військ ЗСУ розглянув питання адекватного реагування на наступальні дії ворога, підвищення ефективності вогневого ураження, боротьби з дронами й забезпечення наших воїнів. Також він зустрівся з молодшими командирами, представниками сержантського корпусу Збройних Сил, вручив військовим відзнаки та подарунки.

"Відбулася відверта розмова з усіх проблем, які потребують термінового вирішення. Для цього визначив конкретні завдання відповідним посадовим особам", - зазначив Сирський.

Крім того, він розповів, що попри активні наступальні дії ворога на Купʼянському та Лиманському напрямках, воїни ЗСУ продовжують зривати його плани. Вони завдавати ворогу суттєвих втрат в особовому складі та техніці, а також зменшувати його наступальний потенціал.

"На Бахмутському напрямку продовжуємо проводити наступальні дії, крок за кроком, в умовах сильного супротиву ворога наші бійці звільняють територію, наближаючи перемогу!", - відзначив Сирський.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, Україна витрачає за рік на підтримку Збройних Сил та протистояння росії у війні близько 2 трильйонів гривень

Головне