Зеленський заявив, що Україна готова погодитись на кредит від США

Зеленський заявив, що Україна готова погодитись на кредит від США

Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна готова погодитись на кредитні гроші від США. Про це заявив президент Володимир Зеленський в інтерв'ю для телеканалу "Ми-Україна" та ICTV.

"Один сенатор нещодавно був і каже: "Чи ти погодишся на кредитні гроші?". "А які є варіанти?" Він каже: "Ну, якщо тобі скажуть, що гроші кредитні або ти не отримаєш". Я кажу: "А для чого ці вибори, якщо немає ніякого вибору". Тому ми погодимося на будь-який варіант. Якби Україні запропонували дати в кредит сьогодні або безкоштовно все через рік, то ми б сказали: "Тільки сьогодні". Наш вибір один – вижити і перемогти. Ми це пробуємо робити різними шляхами. Важливо – чим швидше, тим краще", - йдеться у заяві президента.

Водночас Володимир Зеленський вважає, що Україна зможе отримати позитивне голосування Конгресу США.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський дав ексклюзивне інтерв’ю телеканалам "Ми-Україна" та ICTV. Обговорили: загрозу Харкову та півночі країни, перезавантаження ТЦК, ротацію бригад та скільки нам потрібно систем Patriot?

Як писали "Ми-Україна" раніше, зараз українським військам не вистачає снарядів для початку контрнаступальних операцій, оскільки наявні боєприпаси достатні лише для забезпечення оборони.

Головне