Атака Київщини: в результаті падіння уламків постраждав цивільний

Атака Київщини: в результаті падіння уламків постраждав цивільний

В ніч на 2 липня російські окупанти атакували Київ з дронів-камікадзе типу Shahed. Уламки БПЛА упали на декілька будинків, отримав поранення чоловік.

Про це повідомляє прес-служба Київської ОВА у Telegram.

За їх даними, фактів влучань не зафіксовано. Внаслідок падіння уламків у двох районах області пошкоджені три приватні будинки.

Окрім того, постраждав мешканець одного з будинків, він отримав поранення ноги. Йому надали необхідну медичну допомогу.

Нагадаємо, о 01:00 повітряні тривоги були оголошені у низці областей України. Сигнали про загрозу ворожих повітряних атак залунали близько півночі на півдні України. Через деякий час тривоги також оголосили й у низці центральних областей.

За даними Повітряних сил ЗСУ, є загроза застосування військами рф ударних БПЛА у Херсонській, Миколаївській, Запорізькій, Дніпропетровській та Кіровоградській областях.

Раніше полковник Оперативного командування “Південь” Збройних сил України Владислав Назаров сказав, що російськими військами на бойове чергування в акваторію Чорного моря було виведено два підводні ракетоносії.

“У Чорному морі тримається штормова погода. Ворог здійснив ротацію ракетоносіїв – надводний замінено на два підводних. Сумарний залп “Калібрів” залишився на рівні восьми”, – йдеться в дописі.

Як писав "Ми-Україна" раніше, росія розташувала мобільний крематорій на території дитячого санаторію в Мелітополі. Таким чином окупаційна влада хоче приховати втрати від війни в Україні.

Головне