Окупанти атакували Київ безпілотниками вперше за останні 12 днів

Окупанти атакували Київ безпілотниками вперше за останні 12 днів

В ніч на 2 липня російські окупанти атакували Київ з дронів-камікадзе типу Shahed. Всі ворожі цілі було знищено силами ППО.

Про це повідомляє КМВА.

Керівник адміністрації Сергій Попко написав, що це перша атака рф на столицю за останні 12 днів.

"Силами і засобам нашої ППО всі ворожі цілі в повітряному просторі навколо Києва було виявлено і знищено. Дякуємо охоронцям нашого неба за відмінну роботу", - йдеться у дописі.

У Києві та області проводиться дорозвідка повітряного простору, нові повітряні цілі не фіксуються. О 3.20 тут теж пролунав відбій повітряної тривоги. Станом на цей час небо над Україною - чисте.

Нагадаємо, о 01:00 повітряні тривоги були оголошені у низці областей України. Сигнали про загрозу ворожих повітряних атак залунали близько півночі на півдні України. Через деякий час тривоги також оголосили й у низці центральних областей.

За даними Повітряних сил ЗСУ, є загроза застосування військами рф ударних БПЛА у Херсонській, Миколаївській, Запорізькій, Дніпропетровській та Кіровоградській областях.

Раніше полковник Оперативного командування “Південь” Збройних сил України Владислав Назаров сказав, що російськими військами на бойове чергування в акваторію Чорного моря було виведено два підводні ракетоносії.

“У Чорному морі тримається штормова погода. Ворог здійснив ротацію ракетоносіїв – надводний замінено на два підводних. Сумарний залп “Калібрів” залишився на рівні восьми”, – йдеться в дописі.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, російські окупаційні війська намагаються приховати свої втрати та спалюють загиблих у мобільних крематоріях не ідентифікуючи особу.

Головне