У рф вкоротив собі віку інженер оборонного заводу: ракета вбила його бабусю у Харкові

У рф вкоротив собі віку інженер оборонного заводу: ракета вбила його бабусю у Харкові

У росії інженер оборонного концерну "Алмаз-Антей" застрелився після того, як дізнався, що ракета, до створення якої він має відношення, вбила його близьку родичку під час обстрілу Харкова. Як пишуть росЗМІ, йдеться про Антона Горобця, який був співробітником заводу Іжевського електромеханічного заводу "Купол“.

У передсмертній записці, яку оприлюднили медіа, він пояснив, що "не зміг далі жити". 

"Кілька днів тому ракета, до якої я доклав руку, прилетіла у Харків в будинок, в якому проживала соя бабуся по маминій лінії, вона померла. Я не зміг з цим жити. Те, що відбувається зараз - жах та кошмар. Більше у ньому участь я приймати відмовляюсь, але і бабусю не повернеш", - написав він.

ЗМІ пишуть, що російські правоохоронці вважають загибель інженера вбивством. Наразі силовики перевіряють колег самогубця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Таємниця зникнення путінських генералів: куди зникають топові офіцери армії рф

Нагадаємо, 23 січня російське окупаційне військо тричі обстріляло ракетами Харків. Внаслідок атак у місті загинуло 11 людей, серед яких дитина 8 років. Тільки за поточний місяць росіяни вбили на Харківщині більше двох десятків людей, ще понад 180 - зазнали поранень.

Як писав "Ми-Україна" раніше, навесні минулого року трьом російським науковцям, які працювали над технологіями гіперзвукових ракет, типу "Кинджал" зокрема, висунули "дуже серйозні звинувачення". Їх підозрюють у вчиненні держзради. Йдеться про Анатолія Маслова, Олександра Шиплюка та Валерія Звєгінцева.

Головне