У Москві жінка здала поліції власну доньку: не оцінила слова про війну

У Москві жінка здала поліції власну доньку: не оцінила слова про війну

У Москві жінка написала донос на свою доньку у поліцію, бо їй не сподобалися слова останньої про війну росії в Україні. Про це повідомляється у Telegram-каналі Baza.

Згідно з оприлюдненими даними, 59-річна москвичка Тетяна заявила, що її донька Ірина погрожувала їй розправою, бо жінка має "недостатньо проукраїнську позицію". 

Також Тетяна стверджує, що її родина дуже часто свариться через війну в Україні. Зокрема, кілька місяців тому дві її доньки посварилася саме через те. Жінка намагалася помирити сестер, однак нічого не вийшло.

Остання ж така сварка сталася напередодні. Мати була ображена словами доньки, тому і здала її поліції. Також вона закликала російських правоохоронців "вжити заходів", адже її дочка постійно дивиться відео на військову тематику.

Нагадаємо, раніше на росії вирішили, що акторку Лію Ахеджакову варто визнати “іноагентом”та завести на неї кримінальну справу.  

Як повідомляли "Ми-Україна", у росії написали донос у генеральну прокуратуру на співачку Аллу Пугачову через її позицію щодо України. Генпрокурора рф Ігоря Краснова попросили перевірити, чи має Пугачова “зв’язки із західними спецслужбами”.

Головне