Подоляк: Лукашенко на фоні Зеленського має вигляд нікчеми і він це розуміє

Подоляк: Лукашенко на фоні Зеленського має вигляд нікчеми і він це розуміє

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко має вигляд нікчеми на фоні українського Президента Володимира Зеленського, який вже став історичною постаттю. Про це в ефірі телемарафону "Єдині новини" на каналі "Ми-Україна" заявив радник Офісу Президента Михайло Подоляк.

"Сьогодні пан Зеленський це глобальна постать, фантастична репутація людини, яка веде оборонну війну демократії проти величезної авторитарної імперії. Це абсолютно ідеальна репутація, історична постать. І тепер подивіться на Лукашенка, на його репутацію, на його "історичність", я зараз з іронією кажу. У Лукашенка, який вже 28 років при владі, викликає певні питання, бо він розуміє, що на фоні Зеленського він виглядає як нікчема. Ну це треба фіксувати. І він розуміє, що це історією буде зафіксовано - роль кожного", - висловився Подоляк.

При цьому він зазначив, що роль Лукашенка - це роль людини, яка виконує забаганки російського диктатора Путіна.

"Це буде вкрай негативний персонаж другого плану в історії. І це дуже тисне підсвідомо, тому він (Лукашенко, - ред.) собі і дозволяє такі образи, - наголосив Подоляк. - Це образи людини, яка, по суті, вже фактично програла".

Разом з тим радник голови ОПУ заявив, що Лукашенку варто було б спочатку пояснити, що роблять російські літаки на території Білорусі, і чому російські військові з Білорусі атакують мирне населення України.

Як повідомляли "Ми-Україна", самопроголошений білоруський лідер Олександр Лукашенко назвав Президента України Володимира Зеленського “гнидою”.

Головне