Перший кримінальний суд над Трампом у Нью-Йорку почнеться 15 квітня

Перший кримінальний суд над Трампом у Нью-Йорку почнеться 15 квітня

Суддя округу Манхеттен міста Нью-Йорк Хуан Мерчан у понеділок призначив на 15 квітня дату початку судового процесу над експрезидентом США Дональдом Трампом у справі про вплив на вибори. Про це повідомляє видання АР.

Він відмовив адвокатам Трампа в подальшій відстрочці судового слухання. Йдеться про справу, що стосується виплати Трампом грошей порноакторкам для впливу на вибори 2016 року.

Фактично це буде перша кримінальна справа щодо Трампа, яка перейде на етап розгляду по суті, - повідомляє AP.

Ця справа стосується історії, коли порноакторка Стормі Деніелс зустрілася з Трампом на благодійному гольф-турнірі й він заплатив їй за секс у готелі біля курортного озера Тахо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Годинник цокає: Трампу негайно потрібно зібрати $500 000 000

Нагадаємо, у експрезидента США Дональда Трампа виникла фінансова проблема із внесенням застави для покриття судового рішення про нього у справі, в якому якого визнали винним у цивільному шахрайстві. Про це повідомляє CNN.

Як писали "Ми-Україна" раніше, днями Трамп заявив, що якщо програє Джо Байдену на президентських виборах, то американська демократія на цьому закінчиться. Погрозливі заяви про "криваву баню" та "останні вибори" в історії Сполучених Штатів він озвучив перед своїми прихильниками в Огайо.

Головне