Окупанти заборонили лікарям використовувати соціальні мережі на окупованих територіях

Окупанти заборонили лікарям використовувати соціальні мережі на окупованих територіях

Російські загарбники заборонили лікарям на окупованій частині Запорізької області використовувати соціальні мережі. Про це повідомив Центр національного спротиву.

Таким чином, рф хоче приховати втрати в районі Роботиного. Окупанти побоюються витоку інформації про актуальний стан справ.

"Окупанти зазнають значних втрат на Мелітопольському напрямку, намагаючись наступати поблизу Роботиного. У зв'язку із цим цивільні лікарні на тимчасово окупованій території Запорізької області переповнені російськими військовими", - йдеться в повідомленні.

Співробітникам медичного закладу було під підпис надано розпорядження про заборону використання таких сервісів:

  • YouTube.
  • Facebook.
  • Instagram.
  • VPN.

"За порушення таких обмежень погрожують звільненням і притягненням до відповідальності безпосереднього керівника", - додали в ЦНС.

Нагадаємо, що на тимчасово окупованих територіях Запорізької області російський військові погрожують вилучити сільгосптехніку у фермерів, які відмовляються отримувати громадянство російської федерації. 

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російські окупанти продовжують спроби вербування української молоді на захоплених територіях. Роблять вони це через так звані молодіжні центри.

Головне