Netflix відкриє офлайн-майданчики з розвагами, сувернірами і рестораном

Netflix відкриє офлайн-майданчики з розвагами, сувернірами і рестораном

Netflix відкриє офлайн-майданчики з розвагами, сувернірами і рестораном.

Про це пише Bloomberg.

У 2025 року перші два майданчики з розвагами, сувернірами і рестораном планують відкрити у США, згодом — розширити концепцію по всьому світу.

"Ми бачили, як шанувальникам подобається занурюватися у світ наших фільмів і телешоу, і багато думали про те, як підняти це на новий рівень", — сказав журналістам віце-президент компанії Джош Саймон.

У Netflix House будуть інсталяції за мотивами популярних шоу і ресторани, де продаватимуть як повсякденну їжу швидкого приготування, так і вишукані страви, десерти і алкоголь. Додаткові подробиці поки що невідомі. Компанія все ще вибирає місця, де відкриються Netflix House та пропрацьовує концепцію.

Як писали "Ми-Україна" раніше, пентагон уклав контракт з бізнесменом Ілоном Маском для забезпечення української армії супутниковим зв'язком Starlink. Про це заявив представник Міністерства оборони США бригадний генерал Пет Райдер під час брифінгу. За його словами, Пентагон справді уклав контракт зі Starlink. Проте деталі договору наразі не розголошуються.

"З міркувань безпеки операцій через критичний характер цих систем ми просто не зможемо надати додаткову інформацію про конкретні можливості або деталі роботи цих послуг", - наголосив генерал.

 

Головне