На Сумщині внаслідок обстрілу поранено двох енергетиків (фото)

На Сумщині внаслідок обстрілу поранено двох енергетиків (фото)

Вранці 2 вересня окупанти обстріляли з території російської федерації Середина-Буда Сумської області. Двоє енергетиків зазнали поранень. Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора.

"2 вересня 2023 року близько 10:30 окупанти з території російської федерації здійснили мінометний обстріл міста Середина-Буда Шосткинського району. Снаряди поцілили в службовий автомобіль філії "Шосткинський РЕМ" АТ "Сумиобленерго". Двоє працівників отримали поранення. Також пошкоджено лінію електропередач, дві установи та місцеве підприємство", - йдеться в повідомленні. 

56-річний та 31-річний працівники отримали поранення. Крім того, пошкоджено лінію електропередач, дві установи та місцеве підприємство.

Нагадаємо, російські війська тепер використовують нову тактику, аби зупинити контрнаступ Збройних сил України, – вони підпалюють мінні поля. Російські загарбники заливають легкозаймистою речовиною території, де розташовані мінні поля. При спробах розмінування окупанти скидають з дронів гранати, “викликаючи море вогню та вибухів”.

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, у Білому домі заявили, що український контрнаступ на півдні за останні три дні досяг помітного прогресу. Відповідну заяву зробив координатор стратегічних комунікацій Ради з національної безпеки США Джон Кірбі.

Головне