Комбрига 72 ОМБр, яка захищає Вугледар, звільнили з посади

Комбрига 72 ОМБр, яка захищає Вугледар, звільнили з посади

Командира 72 окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців полковника Івана Вінніка звільнили з посади.

Про це повідомили на сторінці 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців у Facebook.

Командир 72 окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців полковник Іван Віннік подякував бійцям.

“Від літа 2022 до сьогодні - я мав довгий і непростий шлях. Але він не був важким, бо долав я його не сам. Поряд була вірна й вмотивована команда. Дякую кожному та кожній за ваше терпіння, волю та сили. Дякую, що слухали, чули, говорили, пропонували. Дякую за спільну боротьбу. Дякую, що були поряд. Я це дуже ціную!”, - йдеться у повідомленні.

Також раніше, 20 вересня повідомили що Віннік призначений на вищу посаду з метою просування по службі та для передачі бойового досвіду.

“Командир славетної бойової 72 окремої механізованої бригади ім. Чорних Запорожців полковник Іван Віннік призначений на вищу посаду з метою просування по службі та для передачі бойового досвіду”, - зазначали в Оперативному командуванні "Північ".

Нагадаємо, на Времівському напрямку противник здійснив 16 спроб захопити українські позиції неподалік Вугледара, Водяного та Катеринівки Донецької області. Також атакував з боку Пречистівки.

Як писав "Ми-Україна" раніше, за підсумками бойової доби 28 вересня загальні втрати ворога у війні проти України збільшились на ще майже 1200 солдатів армії рф.

Головне