Кабмін звільнив Еміне Джапарову з посади заступниці голови МЗС

Кабмін звільнив Еміне Джапарову з посади заступниці голови МЗС

Кабінет міністрів України звільнив Еміне Джапарову з посади першого заступника міністра закордонних справ України.

Цю інформацію оголосив постійний представник Кабінету міністрів у Верховній Раді Тарас Мельничук у Telegram та сама Джапарова у Facebook.

"Звільнено Джапарову Еміне Айяровну з посади першого заступника міністра закордонних справ України", - заявив Мельничук.

Джапарова у свою чергу подякувала своїм колегам та партнерам. 

"Шлях в 4 роки на запрошення Дмитра Кулеби як ціла епоха! Не люблю підсумків та висновків  - гадаю їх має робити суспільство. Додам, що для мене ціннісним було і є – служіння. Своїй країні та народу. Все інше – форма", - йдеться у дописі.

Джапарову призначили першою заступницею Дмитра Кулеби у червні 2020 року. 22 лютого цього року її призначили постпредом України при міжнародних організаціях у Відні.

Також було ухвалено низку рішень про призначення. Зокрема:

  • Першим заступником Голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів став Олег Осіян;
  • Заступником Голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів призначили Андрія Крейтора.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, українські військові все частіше відкривають вогонь по території окупантів, застосовуючи різні види зброї. Це змушує російських військових придумувати різноманітні методи маскування та обману, щоб захистити свої літаки на авіабазах.

Головне