"Шахтар" поступився "Порту" з рахунком 3:5 і не вийшов у плів-оф Ліги чемпіонів

Футбольний клуб "Шахтар" програв у захопливому матчі проти "Порту", завершивши свій виступ у Лізі чемпіонів з рахунком 3:5.

Початок гри виявився вдаленим для господарів, і хоча гравці "Шахтаря" продемонстрували результативну гру, не вдалося уникнути віддання ударів проти себе.

На початку матчу Різнику вдалося врятувати свою команду від голу, а пізніше Ракіцький виправив ситуацію, блокуючи удар візаві. Однак "Порту" зумів взяти перевагу, забивши на 9-й хвилині. Хоча "Шахтар" зрівняв рахунок на 29-й хвилині, господарі пішли на перерву з перевагою, завдяки дублю Галено.

Другий тайм також приніс багато голів, і хоча "Шахтар" відповів своїми голами, "Порту" забив ще тричі, здобувши перемогу.

В останньому матчі групового етапу "гірники" не змогли нав'язати боротьбу "Порту" за друге місце в групі H. Гірників для виходу до плей-оф влаштовувала лише перемога.

Навіть попри поразку "Шахтар" матиме можливість продовжити свій шлях у Лізі Європи навесні.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, "Динамо" після чотирьох послідовних перемог у чемпіонаті України призначило Олександра Шовковського головним тренером на постійній основі.

Головне