Шахтар - Антверпен: де і коли дивитися трансляцію матчу

Шахтар - Антверпен: де і коли дивитися трансляцію матчу

Матч донецький "Шахтар" – бельгійський "Антверпен" у рамках 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів сезону-2023/24 запланований на вівторок, 28 листопада, о 19:45 за київським часом. Зустріч відбудеться на Фолькспаркштадіоні в Гамбурзі.

У зв'язку з повномасштабною війною на території України, "гірники" знову вимушені проводити свої матчі у Лізі чемпіонів за кордоном.

Онлайн-трансляцію матчу "Шахтар" – "Антверпен" можна переглядати на платформі MEGOGO з 19:35, при наявності відповідної підписки. Сервіс є офіційним транслятором єврокубків у сезоні 2023/24, коментатори – Сергій Лук'яненко і Олександр Головко.

На даний момент, після чотирьох турів, донецький клуб знаходиться на третьому місці у групі H з шістьма очками. У поточному євросезоні "Шахтар" здобув дві перемоги: у другому турі групового етапу "гірники" вразливо перемогли "Антверпен" у Бельгії (3:2), а наступний матч в Гамбурзі призвів до сенсаційної перемоги "Шахтаря" над "Барселоною" (1:0).

У той час як команда "Шахтар" претендує на вихід у плей-оф Ліги чемпіонів, випереджаючи лідерів групи "Барселону" та "Порту" лише на три бали, "Антверпен" зазнає труднощів, програючи всі чотири матчі поточного сезону і втративши шанси на подальшу участь у турнірі.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, українські судді працюватимуть на матчі групового етапу Ліги чемпіонів вперше за 25 років. Українська бригада арбітрів судитиме матч п'ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів між "Реал Сосьєдадом" і "Зальцбургом".

Головне