Зеленський і перша леді зустрівся з королевою Данії Маргрете II

Зеленський і перша леді зустрівся з королевою Данії Маргрете II

Президент України Володимир Зеленський разом із першою леді Оленою Зеленською у понеділок, 21 серпня, зустрівся із королевою Данії Маргрете II та членами королівської родини. Про це глава держави повідомив в своєму Telegram-каналі.

Відомо, що королева Данії прийняла президентське подружжя у лицарському залі палацу Крістіансборг у Копенгагені.

"Заяви та дії королівської родини Данії на підтримку України й українського народу дуже багато важать для нас. Цінуємо особисту підтримку королівською родиною гуманітарних зусиль данських і міжнародних організацій, що діють в Україні", - зазначив Зеленський.

Український президент подякував данському народу, уряду й парламенту за потужну гуманітарну, фінансову та військову допомогу Україні.

"Завжди будемо вдячні за підтримку та взаєморозуміння, яке зустрічає тут наша боротьба за життя й свободу", - наголосив він

Зазначається, що перед зустріччю із королевою Зеленський і перша леді відвідали данський парламент.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський прибув до Данії. Країна пообіцяла передати ЗСУ 19 винищувачів F-16 після навчань пілотів.

Як писали “Ми-Україна” раніше, президент України Володимир Зеленський у понеділок 21 серпня відвідає саміт у Греції, де зустрінеться з лідерами країн Західних Балкан та президенткою Єврокомісії Урсулою фон дер Ляєн.

Головне