Зеленський: Україна потребує прискорення постачання зброї

Зеленський: Україна потребує прискорення постачання зброї

Президент України Володимир Зеленський обговорив з Міністром оборони Рустемом Умєровим постачання зброї і комунікацію з партнерами. Він заявив, що Україна потребує прискорення постачання зброї, зокрема від США. 

Про це йдеться у вечірньому зверненні глави держави.

Зеленський наголосив, що на полі бою мають домінувати не авіабомби окупантів, а наша, українська ініціатива – наша ППО, наша артилерія, наші дрони. 

"Дуже розраховуємо на оперативність постачання від Сполучених Штатів – це постачання, яке має відчуватись у знищеній логістиці окупанта, у їхньому страху базуватися будь-де на окупованій території, а також у нашій силі – у силі, що має показати себе і на Покровському напрямку, і Курахівському, Сіверському, Лиманському, Купʼянському… На півдні держави. Всюди, де росія тисне й де ми її маємо витиснути. І також усюди, де можуть бути нові ударні загрози", - зазначив президент.

Також глава держави висловив подяку всім, хто допомагає українським захисникам.

"Особливих результатів вдалося досягти щодо дронів — дякую кожному й кожній, хто працює заради цього, хто виробляє дрони, хто тренує операторів, постачає все необхідне. І дякую кожному з партнерів, хто у цей час робить дійсно все, що може, аби зміцнити наші позиції", - підсумував Зеленський.

Як повідомляли "Ми-Україна", президент Володимир Зеленський обговорив повернення українських чоловіків з президентом Литви Гітанасом Науседою.

Головне