Зеленський: Цьогоріч під час Рамадану в Україні не було жодного дня без російського терору

Зеленський: Цьогоріч під час Рамадану в Україні не було жодного дня без російського терору

Українська мусульманська спільнота цьогоріч під час Рамадану не мала жодного безпечного дня без російського терору. Про це заявив президент Володимир Зеленський.

Глава української держави разом з українськими воїнами-мусульманами та лідерами Меджлісу кримськотатарського народу взяв участь в іфтарі. Володимир Зеленський наголосив, що нині вся Україна відновлюється після чергового російського терору.

"Для Путіна немає нічого святого і цінного - йому все одно, кого наражати на страждання і яку віру нищити. Бо він сам вірить лише у насильство. І він повинен обов'язково програти. Хочу зараз подякувати кожному, хто допомагає Україні за те, що ви не підкоряєтеся цьому злу. І за те, що ви захищаєте святе та цінне для будь-якої душі. Хочу відзначити воїнів-мусульман, хто в складі Сил оборони захищає нашу свободу. Дякую кожному нашому воїну за хоробрість", - заявив президент України.

Як відомо, іфтар це вечірній прийом їжі під час священного для мусульман місяця Рамадан, який проводиться після вечірньої молитви.

Раніше "Ми-Україна" повідомляли, вранці 25 березня росія вдарила ракетами по Києву. Внаслідок ворожої атаки постраждали 10 осіб, також було зруйновано будівлю у Печерському районі столиці. Вже ввечері окупанти здійснили ракетний удар по Одесі. У результаті обстрілу постраждали четверо осіб, також є пошкодження будівель у місті. 

Головне