Зеленський пояснив звільнення Данілова перезавантаженням системи управління Україною

Зеленський пояснив звільнення Данілова перезавантаженням системи управління Україною

Президент Володимир Зеленський прокоментував звільнення Олексія Данілова з посади секретаря Ради національної безпеки та оборони.

Як зазначив глава держави у щоденному зверненні, Данілова після звільнення буде переведено на інший напрямок.

"Сьогодні продовжив перезавантаження системи управління нашою державою. Є кадрові заміни. Я вдячний Олексію Данілову за роботу на посаді секретаря Ради національної безпеки і оборони України. Він переводиться на інший напрямок. Про це пізніше", - заявив Володимир Зеленський.

Також він додав, що тепер РНБО керуватиме колишній голова Служби зовнішньої розвідки України Олександр Литвиненко.

"Новим секретарем РНБО я призначив Олександра Литвиненка - він поєднає свій досвід керівництва Службою зовнішньої розвідки України із завданнями, які є перед Радою нацбезпеки і оборони", - заявив український президент.

Водночас він наголосив, що після кадрових перестановок очікує зміцнення стратегічних можливостей нашої держави прогнозувати та впливати на процеси, від яких залежить національна безпека нашої держави. 

"Зміцнення України й оновлення нашої державної системи на всіх напрямах буде продовжене", - зазначив президент Зеленський.

Як повідомляли "Ми-Україна", президент Володимир Зеленський 26 березня звільнив Олексія Данілова з посади секретаря Ради національної безпеки і оборони. Олексій Данілов відреагував на рішення президента та подякував своїй команді за зроблену роботу.

Головне