Зеленський обговорив підтримку Формули миру з прем'єр-міністром В'єтнаму

Зеленський обговорив підтримку Формули миру з прем'єр-міністром В'єтнаму

Під час економічного форуму у швейцарському Давосі президент України Володимир Зеленський провів зустріч із прем'єр-міністром Соціалістичної Республіки В'єтнам Фам Мінь Чинем.

Президент України та Фам Минь Чин зустрілися в рамках економічного форуму в Давосі. Володимир Зеленський подякував В’єтнаму за підтримку територіальної цілісності та суверенітету України, а також за гуманітарну допомогу нашій державі.

"Відзначили важливість активізації двосторонніх відносин, оскільки Україну та В’єтнам поєднують багаторічні зв’язки. Закликав підтримати імплементацію пунктів Української формули миру".

Вони обговорили можливість активізації двосторонніх контактів між Україною та В'єтнамом на різних рівнях.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський вперше провів зустріч з президентом Руанди Полем Кагаме. Про це в Telegram-каналі повідомив глава держави.

"Перша зустріч із Президентом Руанди Полем Кагаме.  Обговорили реалізацію Формули миру. Голос країн Африки важливий у цьому питанні", - зазначив Зеленський.

Як писали "Ми-Україна" раніше, нова зустріч Контактної групи з оборони України "Рамштайн" відбудеться наступного тижня. Про це повідомили у Пентагоні.

Вона запланована на 23 січня.

Глава Міноборони США Ллойд Остін сьогодні поговорив телефоном із міністром оборони України Рустемом Умеровим.

Головне