Зеленський обговорив допомогу ВПО з директоркою Міжнародної організації з міграції

Зеленський обговорив допомогу ВПО з директоркою Міжнародної організації з міграції

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з генеральною директоркою Міжнародної організації з міграції (МОМ) Емі Поуп. Про це повідомив глава держави.

Президент подякував гендиректорці за візит, який вона розпочала з Миколаєва й Одеси, та привітав із нещодавнім вступом на посаду.

Володимир Зеленський та Емі Поуп обговорили допомогу для ВПО, сприяння їхньому працевлаштуванню та підтримання психологічного здоров’я.

"Запросив долучитися до роботи зі створення й облаштування укриттів у школах, щоб гарантувати безпечне навчання дітей у наших громадах. Дякую Емі Поуп за цей візит. Дякую організації за допомогу українським родинам", - додав Володимир Зеленський.

Нагадаємо, на відбудову Харкова, який перебуває під постійними ударами російських окупантів, потрібно близько 10 млрд доларів. Про це заявив мер Харкова Ігор Терехов в інтервʼю "Ми-Україна".

Як писали "Ми-Україна" раніше, президент України Володимир Зеленский обговорив з новим прем'єром Ірландії нову угоду про безпеку. Про це повідомив глава держави.

Головне