Зеленський: Не забувайте зважати на сигнали повітряної тривоги цими днями

Зеленський: Не забувайте зважати на сигнали повітряної тривоги цими днями

Президент України Володимир Зеленський у щоденному вечірньому зверненні до українців у суботу, 2 грудня, підбив підсумки тижня. Він також закликав громадян зважати на сигнали повітряної тривоги, особливо у найближчі дні.

Відеозвернення було опубліковано у Telegram-каналі глави держави. Зеленський подякував військовослужбовцям, які найбільше відзначились у боях заради України у цей тиждень. Також він висловив подяку лікарям, рятувальникам, поліцейським та всім, хто допомагає незмінно нашим людям.

Президент також розповів, що цими днями росія втратила свій вплив в двох важливих міжнародних інституціях. Йдеться про Організацію із заборони хімічної зброї та Міжнародну морську організацію.

Він окремо відзначив німецьку допомогу, а особливо за посилення українського повітряного щита. Напередодні країна-партнерка оголосила про виділення Україні нового пакету допомоги.

Також цього тижня були санкційні кроки США проти суб'єктів, які підтримують економіку росії. За це Зеленський також подякував американцям.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, Зеленський заявив, що обміни військовополоненими з російською федерацією відбуваються, проте часто ці процеси відбуваються не публічно, а інколи – прямо на полі бою.

Головне