Зеленський: Є нові результати у протидії ворожим операціям і колаборантам

Зеленський: Є нові результати у протидії ворожим операціям і колаборантам

Президент України Володимир Зеленський у четвер, 23 листопада, заслухав доповідь очільника Служби безпеки України Василя Малюка про боротьбу з російським впливом. Про це глава держави розповів у своєму вечірньому зверненні.

За його словами, є нові результати у протидії ворожим операціям та колаборантам.

"Є нові результати у протидії ворожим операціям та колаборантам. Важливі результати, дякую за них", - зазначив Зеленський.

Крім того, глава держави спілкувався з командувачами ЗСУ щодо ситуації на фронті. Зокрема, говорили про стан справ на донецьких напрямках, в Авдіївці та Харківській області.

"Максимум уваги - на донецькі напрямки. Зокрема, Авдіївка. Харківщина - купʼянський напрямок. Вдячний усім, хто стійкий і тримає наші позиції, - кожному солдату, кожному сержанту, кожному командиру", - наголосив президент.

Нагадаємо, що резидент України Володимир Зеленський увів у дію санкції проти росіян та громадян інших країн, що пов'язані з російською федерацією.

До санкційного списку потрапили 60 фізичних осіб. Серед них є громадяни україни, росії, Білорусі, Німеччини, Узбекистану, Австрії та Великої Британії.

Як писав "Ми-Україна" раніше, президент України Володимир Зеленський підбив підсумки 17-го засідання Контактної групи з питань оборони України у форматі "Рамштайн", яке відбулось 22 листопада. За його словами, зокрема, була створена коаліція розвитку ППО.

Головне