Замкомандувача 18-ї армії рф полковник Магомеджанов помер від поранень

Замкомандувача 18-ї армії рф полковник Магомеджанов помер від поранень

Заступник командувача 18-ї армії рф полковник Магомедалі Магомеджанов помер від поранень у госпіталі у тимчасово окупованому Севастополі у середу, 14 лютого.

Про це повідомила пресслужба Громадської палати Дагестану в Telegram-каналі. Як зазначається, Магомеджанов дістав свої поранення у боях проти українських військ.

"Минулої середи в госпіталі міста Севастополь від отриманих в ході боїв поранень помер полковник гвардії, командир 61-ї окремої Кіркенеської Червонопрапорної бригади морської піхоти Північного флоту, уродженець села Хлют Рутульського району Дагестану Магомедалі Магомеджан", - йдеться у дописі

Відомо, що Магомедалі Магомеджанов брав участь у чотирьох операціях росії. Спочатку він служив командиром 77-ї окремої бригади у 177-му окремому полку морської піхоти Червонопрапорної Каспійської флотилії.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Лисичанську ліквідували так званого міністра надзвичайних справ "ЛНР" Олексія Потелещенка. За даними ЗМІ, це сталося ще 3 лютого. Попередньо відомо, що Потелещенко загинув під час удару по ресторану у Лисичанську, де збиралися колаборанти. Смерть так званого міністра надзвичайних справ "ЛНР" підтвердив ватажок "ЛНР" Леонід Пасічник. 

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, армія рф намагалася прорвати оборону ЗСУ на Запорізькому напрямку. У результаті безуспішної спроби наступу знищено 18 одиниць ворожої техніки та близько 70 росіян, ще 80 — поранені. У наступі було задіяно 30 одиниць техніки та досить великий особовий склад російської армії.

Головне