"За тиждень у терористів мінус 5 літаків", – Зеленський

Українські війська збили 5 ворожих літаків за тиждень. Про це заявив Зеленський під час різдвяного привітання.

Президент повідомив, що у час Різдва наші воїни збили не лише майже 30 "шахедів" і кілька ракет, але й ще дві російські сушки".

"Це Різдво задає правильний настрій на весь наступний рік – настрій наших можливостей. Можливостей у переговорах із партнерами. Можливостей у зміцненні нашого повітряного щита. Можливостей у захисті нашого дому від російських терористів. Що сильніша буде наша ППО, то менше російських чортів буде і в нашому небі, і на нашій землі", – додав Зеленський.

За його словами, що сильніша буде наша ППО, то менше "російських чортів буде і в нашому небі, і на нашій землі".

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський затвердив Дениса Клюшникова на посаді нового державного уповноваженого Антимонопольного комітету України (АМКУ).

Це вказано в указі президента №852/2023.

До цього призначення Клюшников працював як заступник голови Донецької обласної державної адміністрації з листопада 2019 року. Від 2018 року він займав різні посади в органах Генеральної прокуратури України, включаючи слідчого, старшого слідчого та прокурора.

Як писали "Ми-Україна" раніше, кабінет міністрів у понеділок, 25 грудня, мав внести до Верховної Ради законопроект із покращення системи мобілізації в Україні.

Про це повідомив керівник фракції "Слуга народу" та член Комітету ВР з питань національної безпеки, оборони і розвідки Давид Арахамія.

 

 


 
 
 
 
 
 

Головне