За тиждень армія дронів знищила рекордну кількість позицій росіян

За тиждень армія дронів знищила рекордну кількість позицій росіян

Протягом минулого тижня, з 30 жовтня по 5 листопада, Армія дронів знищила 335 російських позицій, що стало рекордним показником
Про це повідомляє міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

"Минулого тижня ворогам не пощастило з опорними пунктами — оператори БПЛА мінуснули 335 позицій, абсолютний рекорд", - йдеться у повідомленні.

За його словами, серед ураженої російської зброї та техніки 83 бойові броньовані машини, 72 вантажівки, 36 танків та сотні осіб особового складу окупантів.

"Продовжуємо системно підсилювати Сили оборони дронами. Більше безпілотників — ефективніші результати", - наголосив він.

Як писали "Ми-Україна" раніше, україна потребує більшої кількості систем ППО, оскільки ворог атакує промислові об’єкти, енергетичну інфраструктуру, зерносховища по всій території країни. 

"Зараз ППО в оренду просто так ніхто не віддає. Це топтема у світі. І тому ми очікуємо збільшення (виробництва - ред.) промисловості німецької передусім для нарощування постачання IRIS-T, американської - для нарощування постачання Patriot та ракет до них, нарощування NASAMS. Це ті комплекси, які сьогодні дають результат. Поряд з тим ми бачимо роботу Hawk. Нам потрібно зараз наростити саме кількість", - наголосив Ігнат.

 

 

Головне