Україна сподівається на збільшення виробництва систем ППО та ракет у Німеччині й США

Україна сподівається на збільшення виробництва систем ППО та ракет у Німеччині й США

Україна потребує більшої кількості систем ППО, оскільки ворог атакує промислові об’єкти, енергетичну інфраструктуру, зерносховища по всій території країни. Про це повідомив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

"Зараз ППО в оренду просто так ніхто не віддає. Це топтема у світі. І тому ми очікуємо збільшення (виробництва - ред.) промисловості німецької передусім для нарощування постачання IRIS-T, американської - для нарощування постачання Patriot та ракет до них, нарощування NASAMS. Це ті комплекси, які сьогодні дають результат. Поряд з тим ми бачимо роботу Hawk. Нам потрібно зараз наростити саме кількість", - наголосив Ігнат.

Він додав, що Україна має фактично усе, що обіцяв Захід, але по номенклатурі і за кількістю потрібно більше. Російські окупанти останнім часом атакують міста-мільйонники, промислові об’єкти, енергетичну інфраструктуру, аби зламати країну зсередини.

Як писали "Ми-Україна" раніше, німецькі ракети Taurus, швидше за все, не зможуть змінити хід війни росії проти України.Таку думку висловив міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус на конференції NATO Talk у Берліні.

Далекобійні ракети для України від союзників: спільне та відміннеРакети Storm Shadow, SCALP та Taurus летять зі швидкістю 1000-1100 кілометрів за годину. Ще швидше досягає цілі ATACMS.

Головне