За два роки великої війни українські пілоти здійснили майже 19 тисяч вильотів

За два роки великої війни українські пілоти здійснили майже 19 тисяч вильотів

За час повномасштабної війни Повітряні сили України знищили 1 905 ракет, 4 844 ударні дрони, 340 літаків і 325 вертольотів у взаємодії із Силами оборони. Про це повідомив командувач Микола Олещук він оприлюднив статистику роботу Повітряних сил.

"Зафіксувати статистику нашої "воєнної рутини" непросто, адже оновлюється вона майже щогодини. Оновлюється російськими А-50 та "сушками", іранськими "шахедами" та "непереможними ракетами", ворожими пунктами управління, крейсерами, підводними човнами та цілими штабами флоту", — написав він.

За два роки великої війни українські пілоти здійснили майже 19 тисяч вильотів.

Також знищили 43 балістичні та 25 аеробалістичних ракет, зокрема Х-47М2 "Кинджал". Також українські оборонці неба знищили 7 660 безпілотників оперативно-тактичного рівня.

Збір на БпЛА "СИЧ" для підрозділів ГУР МОУ:

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський провів зустріч з колишнім Прем’єр-міністром Великої Британії Борисом Джонсоном, який прибув з візитом до нашої держави з нагоди Дня Незалежності України. Про це повідомили в Офісі президента.

Як писали "Ми-Україна" раніше, президент України Володимир Зеленський звернувся до лідерів країн "Великої сімки" (G7). За його словами, вони знають, що нам потрібно і розуміють, що ми потребуємо цього вчасно.

Головне