За добу відбулось понад 70 бойових зіткнень – зведення Генштабу ЗСУ

За добу відбулось понад 70 бойових зіткнень – зведення Генштабу ЗСУ

За добу відбулось понад 70 бойових зіткнень. Про це повідомили у зведенні Генштабу ЗСУ.

Відомо, що протягом доби відбулось 71 бойове зіткнення.

На Бахмутському напрямку українські воїни відбили вісім атак противника. Окупанти завдали авіаційних ударі, під артилерійським та мінометним вогнем опинилися близько 10 населених пунктів.

Також відомо, що на Авдіївському напрямку українські захисники відбили 17 атак сил рф. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали понад 10 населених пунктів.

На Мар’їнському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога. Тут противник, за підтримки авіації, здійснив девʼять безуспішних атак на позиції наших захисників. 

Також, за даними військових, протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 21 району зосередження особового складу, озброєння та військової техніки сил рф.

Нагадаємо, прем'єр Фінляндії звинуватив росію у гібридній війні проти ЄС. Про це повідомляє Yle. 

Прем'єр-міністр Петтери Орпо відреагував на дії росії на кордоні з Фінляндією. За його словами, пропускні пункти на кордоні будуть закриті найближчий місяць.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Орбан не вплине на євроінтеграцію України, але створить інформаційні приводи. Про це у ефірі "Єдиного марафону" на каналі "Ми-Україна" повідомив радник керівника ОП Михайло Подоляк.

Таким чином радник керівника ОП Михайло Подоляк прокоментував слова угорського премʼєра про "75 можливостей заблокувати вступ України до ЄС".

Головне