Японські ЗМІ повідомили про вибух у багатоповерхівці у центрі Токіо

Японські ЗМІ повідомили про вибух у багатоповерхівці у центрі Токіо

В японському Токіо пролунав вибух у центральній частині міста. Подія сталась у понеділок, 3 липня, в одній багатоповерхівок, на першому поверсі якої знаходились заклади громадського харчування.

Як пише NHK News, надзвичайна подія сталася у районі Мінато, що розкинувся поблизу залізничної станції Сімбасі.

Зважаючи на відео, які в мережі опублікували очевидці, вибух стався у споруді, в якій знаходяться низка кафе та ресторанів. Одразу після вибуху їх охопив вогонь, на місце поді примчали як мінімум п'ять пожежних бригад.

За попередніми даними відомо про четверо пострадих, троє з яких - перебувають у важкому стані.

Точна причина вибуху наразі невідома, проте свідки інциденту говорять, до незадовго до нього відчували запах газу.

"Тільки-но я прийшов на роботу і почав готуватися, коли пролунав дійсно гучний вибух... Меблі та уламки скла були розкидані всюди, і коли я підняв очі, вгору здіймався дим", - розповів Сінобу Накагава, 26-річний працівник одного з ресторанів на першому поверсі постраждалої будівлі.

Нагадаємо, наприкінці червня у Китаї у ресторані стався вибух. Відомо про загибель принаймні 31 людини, ще семеро осіб отримали поранення. Вибух стався у закладі громадського харчування Fuyang Barbecue в Іньчуані, адміністративному центрі регіону Нінся. Його було причинено протіканням ємності зі зрідженим нафтовим газом у приміщенні ресторану.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Національне агентство із запобігання корупції (НАЗК) внесло до переліку міжнародних спонсорів війни корпорацію Unilever. Вона широка представлена в Україні брендами Domestos, Axe, Rexona, Dove.

Головне