Вибухи на Кримському мосту: готельні оператори півострова знизили ціни на 40-50%

Вибухи на Кримському мосту: готельні оператори півострова знизили ціни на 40-50%

Туризм у Криму, який поки що перебуває під контролем рф, зазнав змін після вибухів на Керченському мосту 17 липня. Готельні оператори скинули ціни майже навпіл, а частина людей, які таки зважилась поїхати на півострів - там застрягли.Більше про ситуацію розповіла в ефірі "Ми-Україна" представниця Президента України в АР Крим Таміла Ташева.

"Звісно, що це не могло не вплинути на всіх фактично кримчан і особливо на російських громадян, які незаконно їдуть на територію півострова на так званий відпочинок. Власе всі ці стимулюючі програми і намагання якимось чином затягнути російського туриста на територію Криму зіграло з ними дуже злий жарт. Ще тиждень тому вони розмірковували над тим, як десантними кораблями доправляти туристів і їхні автівки на територію півострова (і вже тоді на Керченському мосту були черги по 10-12 км), а відповідно зараз, коли готельні оператори знизили достатньо сильно ціни - на 40-50% від попередньої вартості в середині туристичного сезону", - зазначила вона.

Ташева зазначила, що ті люди, які вже були на території окупованого росіянами українського Криму фактично застрягли на території півострова. Їм пропонують скористатись так званим "сухопутним коридором", на якому немає ні АЗС, і вбиралень, ні магазинів.

Як писав "Ми-Україна" раніше, колишній заступник начальника штабу ВМС ЗСУ Андрій Риженко вважає, що Кримський міст можна відновити до кінця року.

Головне