Всі хочуть вдарити по Москві, але під час війни виробництво ракет - надсекретне, - голова "Укроборонпрому"

Всі хочуть вдарити по Москві, але під час війни виробництво ракет - надсекретне, - голова

Голова "Укроборонпрому" Герман Сметанін заявив, що всі "хочуть вдарити по тій Москві", проте під час війни виробництво українських ракет - це надсекретна інформація.

Про це гендиректор "Укроборонпрому" розповів в інтерв'ю "Економічній правді". За його словами, наразі державна програма з нарощення виробництва ракет триває.

При цьому всі працівники, які беруть участь у цій держпрограмі, є дуже вмотивованими та хочуть завдати удару по російських об'єктах.

Над самохідною пусковою установкою "Сапсан" або "Грім-2", розробка якої триває в Україні з 2009 року, тривають роботи. Водночас Сметанін не відповів на питання про те, чи встигне ця установка потрапити на фронт, адже така інформація в умовах війни є надсекретною.

"Є державна програма з нарощення виробництва ракет. Люди працюють, всі вони вмотивовані та хочуть у*бати по тій Москві, щоб там мало нікому не показалося. Але під час війни - це надсекретна інформація, ділитися якою я не можу", - зазначив гендиректор "Укроборонпрому".

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, Україна запустила в серію аналог "шахедів", розповів генеральний директор "Укроборонпрому" Герман Сметанін. За його словами, серійне виробництво запустили після того, як українські військові почали замовляти цей дрон для використання в бою. 

Головне