Ворожий дрон атакував авто волонтера у Часовому Яру (відео)

Ворожий дрон атакував авто волонтера у Часовому Яру (відео)

Російські окупанти цілеспрямовано атакували FPV-дроном транспортний засіб волонтера у Часовому Яру. Про це на Facebook-сторінці повідомляє гуманітарна місія "Пролісок".

"Близько 11 години в місті Часів Яр Донецької області під час адресної видачі гуманітарної допомоги від UNHCR Ukraine, російська армія fpv-дроном атакувала автомобіль гуманітарної місії "Проліска", - йдеться в повідомленні.

На автівці був наклеєний логотип гуманітарної місії. Скид боєприпасу відбувся в декількох метрах від волонтера. Чоловік почув дивний звук і відразу впав на землю, завдяки чому лишився живим.

Внаслідок атаки був знищений кунг автомобіля, який використовувався для перевезення гуманітарної допомоги, пошкоджені вікна та обшивка автівки. 

Нагадаємо, що загиблими у автомобілі, в який сьогодні поцілили росіяни на Харківщині, виявилися волонтери. Люди якраз привезли у село Гур’їв Козачок на Харківщині медикаменти та їжу. 

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, біля прифронтового міста Часів Яру на Донеччині під обстріл росіян потрапили волонтери організації Road2Relief. Двоє осіб загинули, ще двоє отримали важні поранення.

Головне