Ворог вночі обстріляв Нікопольщину: в ОВА розповіли про наслідки атаки

Ворог вночі обстріляв Нікопольщину: в ОВА розповіли про наслідки атаки

Російські війська в ніч на 21 квітня тричі відкривали вогонь з важкої артилерії по Нікополю та ще двом громадам на Дніпропетровщині.

Про це інформує начальник Дніпропетровської обласної адміністрації Сергій Лисак у Telegram.

За його словами, росіяни атакували нікопольщину пізно ввечері 20 та вночі 21 квітня. Ворог тричі відкривав вогонь з важкої артилерії. Також застосував два ударних дрони різних модифікацій. Атаковані районний центр, а також громади Мирівська і Червоногригорівська.

Лисак також зазначив, що внаслідок обстрілів було пошкоджено п'ятиповерховий будинок, п'ять приватних будинків та дві господарські споруди, а також парники. На щастя, ніхто з мешканців не постраждав.

Варто нагадати, що російські окупанти в ніч на 21 квітня відкрили вогонь по Херсону. В результаті попадання снарядів в місті виникла пожежа. Були влучання в Бериславському районі, в місті Берислав.

Як писав "Ми-Україна" раніше, загальна кількість втрат російської армії з початку вторгнення складає 459 530 військових. Лише за минулу добу окупанти втратили 950 своїх військових. Крім того, ЗСУ знищили 41 артилерійську систему та чотири засоби протиповітряної оборони ворога.

Головне