Ворог атакував Київ "Кинджалами": які наслідки

Ворог атакував Київ

Армія російської федерація здійснила ракетний удар по Києву ракетами Х-47М2 "Кинджал". Усі повітряні цілі було збито.

Про це повідомляє пресслужба КМВА 7 жовтня.

"Попередньо, російські війська застосували аеробалістичні ракети Х-47М2 "Кинджал" з носіїв МіГ-31К. В столиці працювало ППО", - йдеться у дописі.

Відомо, що всі повітряні цілі були знищені. Однак унаслідок атаки в Голосіївському, Шевченківському та Солом’янському районах столиці зафіксовано падіння уламків.

В Соломʼянському районі улпмки впали в кількох місцях на відкритій території, в Шевченківському - поблизу пішохідного переходу, а в Голосіївському - один уламок впав на тротуар, а інший пошкодив дах службового мікроавтобусу. Всі екстрені служби направлені на місця подій.

Крім того, Соломʼянському районі виникла пожежа, можливо, внаслідок падіння уламків ракети. За попередньою інформацією, потерпілих немає. 

Інформація щодо потерпілих та завданої шкоди уточнюється, повідомив мер Кличко.

Крім того, вночі столиця зазнала атаки безпілотниками, це вже четвертий подібний напад на столицю України цього місяця. Сили ППО виявили та знищили близько 15 ворожих дронів у повітряному просторі навколо Києва.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, Збройні сили України вразили черговий важливий об'єкт російських окупантів - морський нафтоперевалочний термінал в тимчасово окупованій Феодосії (Крим).

Головне