Відповідь росії на мирні саміти: Подоляк про масштабну нічну атаку росіян

Відповідь росії на мирні саміти: Подоляк про масштабну нічну атаку росіян

Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк прокоментував масштабну нічну атаку росіян на Україну. За його словами, це була реакція Кремля на будь-які мирні саміти.

Про це Подоляк написав на своїй сторінці у Twitter.

"Це безумовна відповідь росії на будь-які реалістичні мирні саміти (не тільки в Саудівській Аравії), на будь-які спроби світу повернутися до міжнародного права, на будь-які розширені дискусії з країнами Глобального Півдня", - зазначив Подоляк.

Радник голови Офісу президента заявив, що російська федерація не планує підкорятись законам. Країна-террорист бажає лише домінувати, у зв'язку з чим необхідно прийняти консолідоване рішення для справедливого завершення війни.

Нагадаємо, у неділю, 6 серпня, відбулась чергова нічна атака України. Російське окупаційне військо атакувало територію нашої країни ударними дронами та ракетами різних типів. У цілому за ніч силами та засобами ППО було ліквідовано 57 засобів повітряного нападу.

Масована ракетно-дронова атака здійснювалась ворогом у декілька хвиль.

Водночас росіяни запустили дрони-камікадзе типу Shahed з південно-східного напрямку, “Калібри” – з Чорного моря, Х-101/Х-555 – з Каспію.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у районі одразу двох мостів – у Чонгарі та Генічеську – лунають потужні вибухи. Ймовірно, сталися “прильоти”.

“Повідомляють про потужні вибухи в районі тимчасово окупованого Генічеську та Арабатської стрілки. Місцеві жителі припускають, що вибухи пролунали в районі мостів, які сполучають Арабатську стрілку з материковою частиною”, – пише Центр нацспротиву.

Головне