"Ви навіть не уявляєте, хто ми": після скандалу в ресторані звільнили працівника Нацполіції

Співробітника департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України Віталія Манасяна було звільнено після того, як він втрапив у скандал з відвідувачами у ресторані Києва Goodwine. 

Як розповів український підприємець Максим Шкіль, в київському ресторані Goodwine Віталій Манасян сів за його заброньований заздалегідь столик. Коли він попросив пересісти, то Манасян відповів матами: "ви дві дури, тут сидіти буду я".

"Коли люди за сусіднім столом почали критично обговорювати поведінку цього відвідувача, дівчина, яка сиділа з ним каже - вы даже не представляете, кто мы… Розмова закінчилась тим, що нам всім було змальовано наше майбутнє і пара з погрозами пішла", - розповів Шкіль.

Директор Департаменту комунікації Міністерства внутрішніх справ Мар'яна Рева повідомила кореспонденту УНІАН, що вказаного працівника департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції Віталія Манасяна звільнено сьогодні, 21 квітня.

Нагадаємо, держдеп США готується до запровадження перших санкційних заходів проти одного з військових підрозділів Армії оборони Ізраїлю. Йдеться про батальйон "Нецах Єгуда", якого вважають причетним до порушення прав палестинців на Західному березі, пише The Guardian.

Як писали "Ми-Україна" раніше, командир 12-ї бригади спеціального призначення "Азов" НГУ, полковник Денис "Редіс" Прокопенко нагородив бійців, які перебувають на позиціях у Серебрянському лісництві. Про це повідомили у Нацгвардії України.

Головне