В Україні збільшать кількість мобільних вогневих груп ППО

В Україні збільшать кількість мобільних вогневих груп ППО

Президент Володимир Зеленський за результатами Ставки заявив, що в Україні збільшать кількість мобільних вогневих груп протиповітряної оборони, які відбивають атаки дронів-камікадзе Shahed. Про це повідомив глава держави.

"Провів сьогодні перше засідання Ставки за участю нових військових командувачів. Головком Олександр Сирський, начальник Генштабу Анатолій Баргилевич разом з командувачами за напрямками.  Доповіли щодо ситуації на фронті. Купʼянський напрямок, Лиманський, Бахмутський. Звичайно, Авдіївка. Марʼїнський напрямок, Запорізький напрямок. Окрема доповідь щодо наших дій на півдні, зокрема у Херсонській області", – повідомив президент.

Головком Олександр Сирський та начальник Генштабу Анатолій Баргилевич разом із командувачами за напрямками доповіли про ситуації на фронті. 

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський вчора з Риму поспілкувся з очільником ПАР Сирілом Рамафосою. Про це повідомляє Bloomberg.

Зокрема, український президент подякував Сирілу Рамафосі за участь представника ПАР у зустрічах радників із реалізації Формули миру.

Як писали "Ми-Україна" раніше, президент України Володимир Зеленський 12 лютого провів першу Ставку Верховного Головнокомандувача в оновленому складі.  Про це повідомив глава держави.

На зустрічі розглянули питання фронту і захист прифронтових регіонів, людей та критичної інфраструктури.

Головне