В рф зник вертоліт Мі-8 з 22 росіянами на борту, - ЗМІ

В рф зник вертоліт Мі-8 з 22 росіянами на борту, - ЗМІ

Біля вулкана Вачкажець на Камчатці зник вертоліт Мі-8Т. За попередньою інформацією, на борту перебувало 22 особи, всі громадяни росії.

Про це пишуть росЗМІ.

Вертоліт авіакомпанії "Витязь-Аеро" вилетів із зони вулкана Вачкажець у напрямку села Миколаївка, розташованого за 25 кілометрів. О 07:15 зв’язок із ним було втрачено. На борту перебували 22 людини, включаючи трьох членів екіпажу.

Екіпаж Мі-8Т не повідомляв про жодні технічні несправності. Однак, вертоліт зник із радарів майже одразу після зльоту з території вулкана.

Інший вертоліт тієї ж компанії вже розпочав пошукову операцію, і ще один Мі-8 та наземна рятувальна команда готові приєднатися. Крім того, до пошуків готується долучитися вертоліт МНС росії.

Нагадаємо, на почату серпня у популярному туристичному місті Кернс на півночі Австралії двомоторний вертоліт врізався у дах готелю Hilton's Double Tree, що призвело до загибелі пілота та масової евакуації гостей. Ситуація набула несподіваного повороту, коли з'явилася інформація про можливе викрадення вертольота. Внаслідок зіткнення у вертольота відламалися дві лопаті, одна з яких впала у басейн готелю. 

Як інформував "Ми-Україна" раніше, російські окупанти 30 серпня завдали авіаудару по Харкову. Поліцейські та бригада швидкої допомоги першими прибули на місце обстрілу багатоповерхового будинку.

Головне