В ОВА розкрили подробиці ранкового ракетного удару по Одещині

В ОВА розкрили подробиці ранкового ракетного удару по Одещині

Ключовою метою росіян під час ракетного удару по Одесі та Одеському району 30 жовтня був судноремонтний завод. Про це поінформував очільник Одеської ОВА Олег Кіпер. 

Він розповів, що після "прильоту" на об'єкті сталась пожежа, з якої швидко вдалось впоратися нашим вогнеборцям. Внаслідок атаки по судноремонтному заводу руйнувань зазнала адмінбудівля підприємства, також постраждала техніка.

Нині відомо про двох постраждалих - чоловіка (1961 року народження" та жінку (1966 р.н.). Обох травмованих доставлено до медичного закладу. 

Як відомо, в Одесі та Одеському районі вранці 30 жовтня пролунала серія гучних вибухів, місцеві ЗМІ та пабліки говорять про як мінімум три. Повітряна тривога на Одещині увімкнулась о 8:33, приблизно в ті ж хвилини стало відомо про перший вибух. 

У Повітряних силах ЗСУ допускають, що для завдання удару по Одесі та району ворог міг застосувати балістику. Речник ПС Юрій Ігнат. зазначив, що якщо ракети летіли з території поки що окупованого Криму для подолання відстані до Одеси їм потрібно небагато часу - "від старту до прильоту - лічені хвилини"

Нагадаємо, російські загарбник вночі здійснили черговий обстріл Центрального району Херсона. Ворожий удар стався близько опівночі, снаряди летіли з поки що окупованого лівобережжя Херсонщини, є загибла та поранені.

Як писав "Ми-Україна" раніше, станом на ранок 30 жовтня в акваторіях Чорного та Азовського морів на бойовому чергуванні перебувають шість російських кораблів.

 

Головне